Menu

Customer Service Agent 

Fulltime, Antalya

Naast het Contact Center in Haarlem hebben wij ook een vestiging in de bekende vakantiestad Antalya aan de Turkse Rivièra. Hier is een dynamisch team van Customer Service Agents het eerste aanspreekpunt voor onze (potentiële) klanten. Onze afdeling is 7 dagen in de week, van 9 uur 's ochtends tot 9 uur 's avonds bereikbaar. Tijdens deze uren helpen wij klanten bij het vinden en boeken van hun vakantie en beantwoorden wij vragen via de telefoon of de chat.  

Houd je van toerisme en ben je 40 uur per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer snel en kom het Customer Service team van Corendon versterken!

Jouw functie
Als Customer Service Agent ben je klantvriendelijk en servicegericht, je geeft advies, je beantwoordt vragen en brengt wijzigingen aan in boekingen. Je probeert iedere klant op een persoonlijke en meedenkende manier zo goed mogelijk te helpen. Naast contact met de klant heb je ook regelmatig diverse reisbureaus aan de telefoon. Je kan zowel telefonisch als via de chat ingezet worden om de klant zo optimaal mogelijk te helpen. Dit doe je onder andere door op de hoogte te blijven van ons veelzijdige en continu wisselende vakantie-aanbod.

Jouw werkomgeving
Je bent onderdeel van het dynamische team van Customer Service Agents van Corendon. Onze afdeling is zeven dagen per week bereikbaar. Je werkt 40 uur in de week, verdeeld over verschillende dag- en avonddiensten, volgens een maandplanning. Je werktijden zijn tussen 09:00 uur en 21:00 uur. Onze afdeling is gevestigd in Antalya en vormt samen met het Customer Service team in Badhoevedorp het hart van de touroperator Corendon. 

Heb je interesse in deze vacature en voldoe je aan de eisen, reageer dan met een CV en motivatie naar HRantalya@corendon.nl

Join the club!