Menu

Stagiair(e) Content Marketing

Fulltime, Badhoevedorp

Voor de afdeling Customer Experience & Content zijn wij op zoek naar een Stagiair(e) Content Marketing.

Een stageplek in het team Customer Experience & Content van succesvolle en dynamische touroperator, luchtvaartmaatschappij én hotelketen. Hoe afwisselend wil je het hebben?! Wij zoeken per mei 2021 een stagiair(e) die ongeveer 6 maanden onderdeel uit gaat maken van ons professionele team. Je krijgt alle gelegenheid om praktijkervaring op te doen in het creëren en optimaliseren van relevante content voor onze (mobiele) websites en de verschillende marketingkanalen. Wil jij jouw schrijftalent inzetten? Lees dan snel verder!

Jouw bijdrage
Als stagiar(e) Content Marketing draag je bij aan optimale content voor alle platformen van Corendon. Je leert hoe je commerciële en informatieve teksten schrijft en gaat aan de slag met de vindbaarheid van je teksten (SEO). Zo schrijf je onder andere webteksten, hotelteksten, advertorials, inspiratieblogs en SEO-geoptimaliseerde content. Daarnaast krijg je voldoende ruimte om meer te weten te komen over andere aspecten van de afdeling Customer Experience & Content.

Jouw werkomgeving
Je stageplaats is op het Corendon hoofdkantoor in Badhoevedorp. Hier werk je in een informele werksfeer met resultaatgerichte marketing- en contentspecialisten. Met elkaar zorgen we ervoor dat zo veel mogelijk (potentiële) klanten op het juiste moment via verschillende kanalen van relevant reisaanbod worden voorzien. 

Wat krijg je van ons?

  • Een stageplek in een succesvolle, dynamische en ambitieuze organisatie; 
  • Een professionele werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen;
  • Verantwoordelijk en zelfstandigheid;
  • Een stagevergoeding;

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent tweede- of derdejaarsstudent aan een relevante HBO opleiding;
  • Je bent creatief met tekst en schrijft foutloos Nederlands;
  • Je bent enthousiast, ambitieus en nieuwsgierig.

Join the club!