Menu

Stagiair Marketing, 32-40 uur

Wij zijn voor onze afdeling Marketing op zoek naar een Allround Stagiair(e) Marketing per februari 2021.

Een stageplaats in het Marketing team van een succesvolle, snelgroeiende touroperator, luchtvaartmaatschappij én hotelketen. Hoe afwisselend en dynamisch wil je het hebben?! Wij zoeken een stagiair(e) die ongeveer vijf maanden deel gaat uitmaken van ons professionele team. Je krijgt alle gelegenheid om veel praktijkervaring op te doen met betrekking tot vele verschillende marketingkanalen. Wil jij jouw marketingtalent inzetten, lees dan snel verder!

Jouw bijdrage
Als stagiair(e) werk je actief mee op onze marketing afdeling en zien wij jou als volwaardige medewerker. Je ondersteunt het team met het bedenken, uitvoeren en rapporteren van marketingcampagnes, waaronder voor hoteliers en Verkeersbureaus, het monitoren van Joint Promotions en winacties én het mede organiseren van beurzen en evenementen. Tevens is contact met onze reisagenten en het beheren van de Sales mailbox onderdeel van het takenpakket. Ook zal je actief meewerken aan het bedenken van, het uitwerken en implementeren van nieuwe Ancillaries (up- en cross sell van Corendon producten en diensten). Allemaal mogelijkheden om je op een dynamische en vooral afwisselende manier in de praktijk te ontwikkelen. Geen dag is hetzelfde tijdens deze stage!

Jouw werkomgeving
Je krijgt een interessant kijkje in de keuken van een snelgroeiende reisonderneming. Je stageplaats is (in de basis) op het Corendon hoofdkantoor in Badhoevedorp. (In verband met covid-19 kan van je verwacht worden dat je perioden thuis werkt.) Hier werk je in een informele sfeer met resultaatgerichte marketing- en contentspecialisten. Met elkaar zorgen we ervoor dat zo veel mogelijk (potentiële) klanten op het juiste moment via verschillende kanalen van relevant reisaanbod worden voorzien. Er is dagelijks contact met binnen- en buitenlandse partners en je kunt interactie met de klant ervaren tijdens de vele evenementen die wij organiseren of beurzen waaraan Corendon deelneemt.

Wat krijg je van ons?

 • Een professionele werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen;
 • Een afwisselende stage in een gezellig team;
 • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
 • Een stagevergoeding;

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent derdejaarsstudent en volgt een relevante hbo-opleiding;
 • Je kunt je goed in het Nederlands en Engels uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent enthousiast, ambitieus en creatief;
 • Je bent sterk in het uitdenken van concepten en analyseren van data;
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt een commerciële instelling;
 • Flexibiliteit en het vermogen om snel te schakelen tussen werkzaamheden;
 • Je staat ervoor open om tijdens evenementen voor Corendon te werken, op externe locaties en buiten kantoortijden om.

Join the club!
Ben je enthousiast en wil je deze uitdagende stageplaats graag bemachtigen? Klik dan op onderstaande button 'solliciteren'. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.