MenuWil jij je cijfermatig inzicht graag toepassen bij één van de grootste reisorganisaties van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou.


Finance houdt zich, zoals de naam al zegt, bezig met alle financiën binnen Corendon. Dit bedrijfsonderdeel bestaat uit de afdelingen Debiteuren, Crediteuren & Grootboek, Salarisadministratie en Business Intelligence & Controlling. Samen zorgen wij ervoor dat alle financiële zaken in goede banen worden geleid.

Debiteuren
Met ons enthousiaste team verwerken wij de betalingen van directe klanten en reisbureaus. We verzorgen onder andere de administratie e-mails, SEPA-koppelingen met reisbureaus en het doorsturen van incassozaken naar incassobureaus. Dit laatste doen wij alleen wanneer aanmaningen, telefoongesprekken en voicemailberichten niet leiden tot een betaalde rekening.

Crediteuren & Grootboek
Word jij blij van bankafschriften, kasmutaties en saldocontroles? Onze gezellige en dynamische afdeling houdt zich bezig met de financiële administratie. Van het inboeken van ingekomen facturen tot het verwerken van crediteurengegevens. Je werkt bij ons in een hecht team.

Salarisadministratie
Wij hebben de belangrijke taak om de salarisbetalingen van alle medewerkers juist en op tijd te voldoen. Onze kleine afdeling verenigt het beste van twee werelden: Finance en HR. Wij doen dit voor verschillende onderdelen binnen Corendon, waaronder de hotels, airline en touroperator. Deze taak plus de veranderde wetgeving, cao's, bedrijfseigen regelingen en de mogelijkheden tot het efficiënter maken van processen maken ons werk leuk en divers.  

Business Controlling
Wat is de overeenkomst tussen budgetten, forecasts en Excel: passie voor cijfers! Als onderdeel van de afdeling Finance zijn wij hier dagelijks mee bezig. Zie ons als belangrijk onderdeel van het financiële beslissingshart van Corendon. Met de input van andere bedrijfsonderdelen proberen we samen elke dag weer het financiële succes te verbeteren.
 
Business Intelligence
Weet jij wat we bedoelen met het transformeren van data tot informatie die ertoe doet? Dan begrijp je waarschijnlijk ook waar onze afdeling zich mee bezighoudt. Met overzichtelijke dashboards, rapportages en 'exception reporting' ondersteunen wij ons bedrijf. Van operationele afdelingen tot de directie en binnen de touroperator, airline en hotels. Onze toegevoegde waarde is het intelligent ontsluiten van informatie wat onze collega's in staat stelt de juiste beslissingen te nemen.


Kijk hieronder welke stage(s) wij beschikbaar hebben voor jou: