Menu


HR/ Facility / IT / JZ / MVO


Wil jij graag Corendon ondersteunen vanuit HR, Facilitaire ondersteuning, IT, Juridische Zaken of duurzaam toerisme? Dan komen wij graag met jou in contact!

HR
Werving & selectie, ziekteverzuim, loopbaanbegeleiding, beoordelingen; het hoort allemaal bij HR. Vanaf het eerste interactie-moment met Corendon als sollicitant heb je contact met ons. Wij zijn de schakel tussen het management en de werknemers. Wij zijn een hecht en toegankelijk team binnen Corendon dat net als andere afdelingen dat extra stapje voor elkaar zet. Ons doel: zo productief en positief mogelijk bijdragen aan de doelen die gesteld zijn door onze organisatie en de afdelingen.

Facility
Bij Corendon vinden we het belangrijk dat je elke dag weer goed je werk kunt doen. Daarom zorgen wij voor een prettige en veilige werkomgeving voor al onze collega's. Een werkplek voor een nieuwe collega? Wij regelen dat deze er is. Ook een goede coördinatie bij verhuizingen en verbouwingen en het inrichten van onze kantoren behoren tot onze werkzaamheden.

IT
Binnen de afdeling IT zorgen wij voor de dagelijkse beschikbaarheid van de IT-voorzieningen; van werkplek tot applicatie en van netwerk tot server. Wij verlenen ondersteuning aan onze gebruikers en inventariseren technische incidenten en lossen deze waar mogelijk direct op. Ook zorgen wij ervoor dat de IT-infrastructuur binnen onze twee kantoren en de eigen hotels betrouwbaar en stabiel blijft. Daarnaast voeren wij de noodzakelijke hard- en softwarewijzigingen door.

E-Business
Onze afdeling bedenkt, ontwerpt, implementeert en onderhoudt alle online systemen, toepassingen en platformen die nodig zijn voor een correcte en veilige digitale bedrijfsvoering binnen Corendon en de verschillende merken. Van zichtbare systemen zoals alle websites, mobiele applicaties tot centrale reserveringssystemen, marketing automation systemen, gegevenskoppelingen en betaalsystemen.

Juridische Zaken
Als afdeling Juridische Zaken ondersteunen en adviseren wij de statutaire directie en het managementteam van Corendon in juridische trajecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de complexe juridische capaciteitsproblematiek rondom de luchthaven Schiphol. Ook houden wij ons bezig met het ontwikkelen en onderhouden van de juridische standaard die Corendon gebruikt. Contracten, overeenkomsten en algemene voorwaarden zijn hier voorbeelden van. Ons team is verantwoordelijk voor de naleving van relevante wet- en regelgeving, waaronder privacy- en mededingingsrecht. Tot slot zijn wij leidend in het juridisch effectief handelen van onze organisatie.

MVO
De afdeling MVO is verantwoordelijk voor de verduurzaming van onze touroperator, airline en hotelketen. Onze vakanties worden uitgevoerd met respect voor mens, dier en milieu, zodat de prachtige vakantiebestemmingen die we nu aanbieden over dertig jaar nog even mooi zijn. Ook is deze afdeling verantwoordelijk voor de activiteiten vanuit onze Corendon Foundation. Wij dragen de wereld een warm hart toe en voelen ons verantwoordelijk voor de duurzame ontwikkeling van het toerisme.


Kijk hieronder welke stage(s) wij beschikbaar hebben voor jou: