Menu
Marketing


Ben jij een getalenteerde marketingprofessional die graag de Corendon boodschap wil overbrengen? Dan zoeken we jou! Wij zijn verantwoordelijk voor het promoten van ons vakantieaanbod bij zoveel mogelijk potentiële klanten. Zowel online als offline en in samenwerking met onze collega's van Graphic Design.


Online marketing
Je bent onderdeel van een enthousiast team van resultaatgerichte marketing- en contentspecialisten. Met elkaar zorgen we ervoor dat zo veel mogelijk (potentiële) klanten op het juiste moment via verschillende kanalen van relevant reisaanbod worden voorzien. Hoe we dit doen? Door de optimalisatiemogelijkheden voor de verschillende online kanalen (SEO, SEA, E-mail, Display, Social en Affiliate) continu in kaart te brengen. Uiteraard volgen wij de laatste marketingontwikkelingen op de voet en zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om nieuwe kanalen aan te sluiten.

Content marketing
Zodra een bezoeker via een van de genoemde kanalen op onze (mobiele) website is beland, is het onze taak om de beoogde klant vast te houden en van juiste en volledige informatie te voorzien. Dit is de verantwoordelijkheid van de contentspecialisten. Zij creëren en optimaliseren voortdurend relevante content voor de (mobiele) website en de verschillende marketingkanalen.

Offline marketing
Wij houden ons onder andere bezig met partnerships en het vergroten van onze merkbekendheid via ludieke acties en evenementen zoals bijvoorbeeld de bekende vakantiebeurzen. Het opstellen van de jaarlijkse mediaplanning behoort tot onze verantwoordelijkheden evenals de inkoop van advertentieruimte voor onder andere abri's, kranten en magazines. Ook de opvallende reclamecampagnes voor radio en televisie met onze eigen Cor & Don worden hier bedacht en uitgewerkt.

Graphic Design
Het team van Graphic Design is verantwoordelijk voor alle vormgeving en opmaak binnen de Corendon groep. Marketingprojecten en campagnes worden door ons doorvertaald naar de verschillende kanalen. Zo verzorgen wij onder andere de opmaak van advertenties, flyers, brochures, social media posts en alle uitingen voor de eigen hotels en Corendon Dutch Airlines.

Communicatie & Public Relations

Houd jij je graag bezig met communicatie in de breedste zin van het woord? Dan is onze Communicatie & Public Relations afdeling echt iets voor jou! 


Communicatie
Ons team is dé spin in het Corendon-web en verantwoordelijk voor alle interne communicatie en externe klantcommunicatie. Uiteraard altijd in lijn met de visie en waarden van ons bedrijf. Daarnaast ontwikkelen en monitoren wij de klantcommunicatiestrategie vanuit de Customer Journey. Het onderhouden van intranet en het delen van actuele en inspirerende berichten behoren eveneens tot ons takenpakket. Tot slot verzorgen wij tijdens crisissituaties de interne communicatie en klantcommunicatie. 

Public Relations (PR)
Het team van PR is verantwoordelijk voor de woordvoering namens Corendon en onze labels en merken. Wij zijn het gezicht en de stem van onze organisatie; zowel op het gebied van luchtvaart, vakanties als van de hotels. Is er een crisissituatie, ook dan verzorgen wij de woordvoering namens Corendon. Daarnaast creëren wij zo veel mogelijk positieve 'free publicity'. Wij verzorgen en verspreiden persberichten en hebben goede contacten met de vak- en landelijke pers, nieuwsredacties en social influencers. 


Kijk hieronder welke stage(s) wij beschikbaar hebben voor jou: