Menu


Stagiair(e) Communicatie

32-40 uur, Lijnden

Wij zijn voor onze afdeling Communicatie op zoek naar een Stagiair(e) Communicatie per september 2020.

Een stageplaats op de afdeling Communicatie van een succesvolle, snelgroeiende touroperator,  luchtvaartmaatschappij én hotelketen. Hoe afwisselend en dynamisch wil je het hebben?! Wij zoeken een stagiair(e) die ongeveer vijf maanden deel gaat uitmaken van ons professionele team. Je krijgt alle gelegenheid om veel praktijkervaring op te doen bij ons team die verantwoordelijk is voor alle interne communicatie en externe klantcommunicatie. Ga jij graag oplossingsgericht te werk, lees dan snel verder!

Jouw bijdrage

Als stagiair(e) werk je actief mee op onze communicatie afdeling. Je ondersteunt het team met het schrijven van nieuwsberichten en andere lopende zaken op de afdeling. Vanuit de Customer Journey wordt een klantcommunicatiestrategie ontwikkeld en gemonitord. Tevens is het onderhouden van het intranet en het delen van actuele en inspirerende berichten een onderdeel van het takenpakket.  Allemaal mogelijkheden om je in de praktijk te ontwikkelen!

Kortom; ben jij iemand die passie heeft voor interne communicatie en klantcommunicatie, creatief en ambitieus is en heb je interesse in de reisbranche, dan is deze stage iets voor jou!

Jouw werkomgeving

Je krijgt een interessant kijkje in de keuken van een snelgroeiende reisonderneming. Je stageplaats is op het Corendon hoofdkantoor in Lijnden. Hier werk je in een informele sfeer binnen een operationeel team. 

Wat krijg je van ons?

  • Een stageplaats in een succesvolle, snelgroeiende en ambitieuze organisatie;
  • Een professionele werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen; 
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Een stagevergoeding;
  • Sportevents en party's georganiseerd door de Corendon sport- en feestcommissie.

Wat verwachten we van jou?

  • Je volgt een relevante hbo-opleiding, het liefst gericht op communicatie; 
  • Je bent servicegericht, nauwkeurig en leergierig; 
  • Je kunt je goed in het Nederlands uitdrukken, zowel aan de telefoon als schriftelijk;
  • Je hebt ruime ervaring met en goede kennis van Microsoft Office (Outlook, Word en Excel).

Join the club!

Ben je enthousiast en wil je deze uitdagende stageplaats graag bemachtigen? Klik dan direct op "solliciteren". Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.