Menu


Stagiair(e) Graphic Design

40 uur, Lijnden

Voor de afdeling Graphic Design zijn wij vanaf september 2020 op zoek naar een fulltime Stagiair(e) Graphic Design. 

Een stageplaats in het Graphic Design team van een succesvolle, snelgroeiende touroperator en luchtvaartmaatschappij. Hoe afwisselend en dynamisch wil je het hebben?! Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) die ongeveer tien maanden deel gaat uitmaken van ons team. Je krijgt alle gelegenheid om veel praktijkervaring op te doen als grafisch vormgever. Functioneer jij het beste wanneer geen enkele werkdag hetzelfde is? En zet jij je graag met enthousiasme in om, met behoud van de huisstijl, onze verschillende labels van een creatieve opmaak te voorzien? Daarnaast bieden wij je ook de mogelijkheid om je steentje bij te dragen bij video-editing. Spreekt dit je aan en wil je jouw designtalent inzetten, lees dan snel verder!

Jouw bijdrage

Als Stagiair(e) Graphic Design draag je bij door op een originele wijze ideeën en concepten te vertalen naar professionele grafische vormgeving. Als creatieveling zorg je voor de visuele identiteit van Corendon. Daarnaast help je mee met het ontwikkelen van onze diverse marketing- en communicatie-uitingen (zowel online als offline). Het is hierin belangrijk dat je onze huisstijl én de huisstijl van onze andere labels goed helpt te bewaken, maar daarbij wel je creativiteit behoudt. We zijn op zoek naar een enthousiaste teamplayer die graag bijdraagt aan een gezellige sfeer binnen het team. 

Jouw werkomgeving

Je stageplaats is op het hoofdkantoor van Corendon in Lijnden. Hier werk je in een informele sfeer met vijf creatieve, resultaatgerichte collega's aan ons mooie product. Wij werken samen met een aantal afdelingen die tot het marketingteam behoren. Onze werkzaamheden voeren wij uit voor Corendon en een aantal labels van de organisatie, waaronder Stip Reizen, GOfun en Maris Life. 

Wat krijg je van ons?

 • Een uitdagende stageplaats in een succesvolle, toonaangevende en ambitieuze organisatie;
 • Een professionele werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen; 
 • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
 • Een jonge, informele en dynamische werkomgeving;
 • Een stagevergoeding;
 • Sportevents en party's georganiseerd door de Corendon sport- en feestcommissie.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent student aan een relevante mbo-opleiding;
 • Je hebt ervaring met de Adobe Creative Suite, waaronder InDesign, Photoshop, Illustrator en After Effects en eventueel met een videomontageprogramma;
 • Je kunt je goed in het Nederlands en Engels uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent probleemoplossend, flexibel, initiatiefrijk en commercieel ingesteld;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent communicatief vaardig en beschikt over een goed analystisch en adviserend vermogen.

Join the club!

Wil jij onze Stagiair(e) Graphic Design worden en sluiten onze verwachtingen goed aan op wat jij ons te bieden hebt? Klik dan snel op ‘solliciteren’ om je motivatiebrief met CV te uploaden. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie over deze stageplaats kun je contact opnemen met Niels Terol via niels@corendon.nl.