Menu


Stagiair(e) Product Stip Reizen

32-40 uur, Lijnden


Wij zijn voor onze afdeling Product bij Stip Reizen op zoek naar een Stagiair(e) Product. Stip Reizen is sinds
1 september 2016 onderdeel van Corendon.

Een stageplaats op de afdeling Product van een vooruitstrevend en innoverend webbased reisbedrijf met een uitgebreid productaanbod van onder andere rondreizen, rivier- en zeecruises, strandvakanties en Formule 1 reizen. Hoe dynamisch wil je het hebben?! Wij zoeken een stagiair(e) die ongeveer vijf maanden deel gaat uitmaken van ons professionele team. Je krijgt alle gelegenheid om veel praktijkervaring op te doen door onze Product Managers volledig te ondersteunen. Heb jij affiniteit met de reisbranche en wil jij graag bijdragen aan het Stip Product, lees dan snel verder!

Jouw bijdrage

Als Stagiair(e) Product bied je ondersteuning aan de Product Manager en inkopers. Je houdt je de gehele dag bezig met alle voorkomende werkzaamheden op de productafdeling. Denk hierbij aan het checken en eventueel aanpassen van de prijzen op de website. Je maakt calculaties en concurrentieanalyses en helpt zo nodig bij het maken van nieuwsbrieven en advertenties. Kortom, een afwisselende stageplaats!

Jouw werkomgeving

Je krijgt een interessant kijkje in de keuken van een snelgroeiende reisonderneming met een geheel eigen concept. Je stageplaats is op het Corendon hoofdkantoor in Lijnden. Hier werk je op een dynamische afdeling in een informele sfeer. Samen met het team zorg je voor het vaak verrassende en gunstig geprijsde aanbod van vakanties. 

Wat krijg je van ons?

  • Een stageplaats in een succesvolle, snelgroeiende en ambitieuze organisatie;
  • Een professionele werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen; 
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Een stagevergoeding;
  • Sportevents en party's georganiseerd door de Corendon sport- en feestcommissie.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent tweede- of derdejaarsstudent aan een relevante mbo opleiding; 
  • Je bent klantgericht, initiatiefrijk en accuraat; 
  • Je kunt je goed in het Nederlands en Engels uitdrukken, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt kennis van relevante computerprogramma's, zoals het MS Office pakket. 

Join the club!

Ben je enthousiast en wil je deze uitdagende stageplaats graag bemachtigen? Klik dan direct op "solliciteren". Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.