Menu


Ben jij klaar voor een verantwoordelijke uitdaging bij onze airline? Sla dan je vleugels uit bij het Operations Control Center, de Front Desk Schiphol of onze Technische Dienst.


Operations Control Center
Werk je bij het Operations Control Center, dan weet je wat er speelt binnen de organisatie en bij onze gasten. Wij zijn verantwoordelijk voor een veilige en efficiënte operatie van de Corendon vliegtuigen. Daarnaast sturen wij alle processen aan rondom passagiers en vliegtuigen, van en naar alle luchthavens waar wij op vliegen.

Officer Airport Services Schiphol
Geeft direct contact met gasten je voldoening en energie? Dan ben jij de aangewezen persoon voor de functie van Officer Airport Services. Je helpt de Corendon vakantiegangers met uiteenlopende zaken. Denk bijvoorbeeld aan het omboeken van een vlucht, het wijzigen van een naam op een vliegticket of het te woord staan van een verontruste klant over een vertraging.

Technische Dienst
De Corendon toestellen vliegen door weer en wind. Onze collega's van de Technische Dienst kennen de vliegtuigen als geen ander en weten welke krachten de toestellen moeten doorstaan. Zij onderhouden, repareren en inspecteren de vliegtuigen en maken ze gereed voor de volgende vlucht. Door deze specialisten kiezen onze vliegtuigen elke dag veilig en volgens de geldende voorschriften het luchtruim. Bij ieder Corendon vliegtuig zeggen zij dan ook vol trots: "Hier heb ik aan gewerkt". Kijk hieronder welke stage(s) wij beschikbaar hebben voor jou: