Menu


Ben jij die 'stille kracht' achter de leukste Nederlandse luchtvaartmaatschappij? Dan zijn onderstaande afdelingen op ons hoofdkantoor misschien iets voor jou! 

Flight Operations, Maintenance & Engineering, Safety & Compliance, Cabin Operations en Airline Operations; deze afdelingen zorgen er samen voor dat vliegtuigen, piloten en cabinepersoneel elke dag kunnen 'uitvliegen'. Het bewaken van een veilige en efficiënte operatie van onze vliegtuigen en het aansturen van de processen op de grond nemen wij uiterst serieus. Tussendoor is er natuurlijk altijd tijd voor een praatje met onze collega's.

Maintenance & Engineering
De afdeling Maintenance & Engineering waarborgt de luchtwaardigheid van onze vliegtuigen. Wij zorgen ervoor dat onze toestellen voldoen aan alle wettelijke eisen. Daarnaast plannen wij het onderhoud van de vliegtuigen. Onze werkdagen zijn verre van saai doordat de wet- en regelgeving in de luchtvaart continu verandert en de vraagstukken rondom een vliegtuig nooit hetzelfde zijn.

Safety, Compliance & Security
Binnen de luchtvaartmaatschappij is onze afdeling de onafhankelijke controleur die toeziet op het naleven van veiligheidsgerelateerde wet- en regelgeving en interne procedures. Wij waarborgen de veiligheid in en rond het vliegtuig. Het werk op onze afdeling is enorm veelzijdig; van het uitvoeren van diverse analyses tot het bezoeken van leveranciers in binnen- en buitenland.


Kijk hieronder welke stage(s) wij beschikbaar hebben voor jou: