Menu


Stagiair(e) Content Marketing

32 - 40 uur, Lijnden


Wij zijn voor onze afdeling Online Marketing op zoek naar een Stagiair(e) Content Marketing. 

Een stageplaats in het Content Marketing team van een succesvolle, snelgroeiende touroperator, luchtvaartmaatschappij én hotelketen. Hoe afwisselend en dynamisch wil je het hebben?! Wij zoeken een stagiair(e) die ongeveer zes maanden onderdeel uit gaat maken van ons professionele team. Je krijgt alle gelegenheid om veel praktijkervaring op te doen in het creëren en optimaliseren van relevante content voor onze (mobiele) websites en de verschillende marketingkanalen. Wil jij jouw schrijftalent inzetten, lees dan snel verder!

Jouw functie

Als stagiair(e) Content Marketing draag je bij aan optimale content voor alle platformen van Corendon. Je leert hoe je commerciële en informatieve teksten schrijft en gaat aan de slag met de vindbaarheid van je teksten (SEO). Zo schrijf je onder andere webteksten, hotelteksten, advertorials, inspiratieblogs en SEO-geoptimaliseerde content. Daarnaast krijg je voldoende ruimte om meer te weten te komen over andere aspecten van online marketing.

Jouw werkomgeving

Je krijgt een interessant kijkje in de keuken van een snelgroeiende reisonderneming. Je stageplaats is op het Corendon hoofdkantoor in Lijnden. Hier werk je in een informele sfeer met resultaatgerichte marketing- en contentspecialisten. Met elkaar zorgen we ervoor dat zo veel mogelijk (potentiële) klanten op het juiste moment via verschillende kanalen van relevant reisaanbod worden voorzien. 

Wat krijg je van ons?

  • Een stageplaats in een succesvolle, snelgroeiende en ambitieuze organisatie;
  • Een professionele werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen;
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Een stagevergoeding;
  • Sportevents en party’s georganiseerd door de Corendon sport- en feestcommissie.

Wat verwachten we van jou?

  • Je bent een tweede- of derdejaarsstudent aan een relevante hbo opleiding;
  • Je bent creatief met teksten en schrijft foutloos Nederlands;
  • Je bent enthousiast, ambitieus en nieuwsgierig. 

Join the club!

Ben je enthousiast en wil je graag deze uitdagende stageplaats bemachtigen? Klik dan direct op 'solliciteren. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.