Menu


Stagiair(e) Traffic & Operations

32-40 uur, Lijnden


Wij zijn voor onze afdeling Traffic & Operations op zoek naar een Stagiair(e) Traffic & Operations.

Een stageplaats op de afdeling Traffic & Operations van een succesvolle, snelgroeiende touroperator, luchtvaartmaatschappij én hotelketen. Hoe afwisselend en dynamisch wil je het hebben?! Wij zoeken een stagiair(e) die ongeveer vijf maanden deel gaat uitmaken van ons professionele team. Je krijgt alle gelegenheid om veel praktijkervaring op te doen in alle operationele zaken waar een touroperator mee te maken krijgt. Ga jij graag oplossingsgericht te werk, lees dan snel verder! 

Jouw bijdrage

Als Stagiair(e) werk je actief mee op de afdeling Traffic & Operations. Je ondersteunt het team met het invoeren van vluchten, busreizen en andere aanvragen. Je onderhoudt het contact met diverse airlines en externe partijen waaronder agentschappen, andere touroperator en vervoerders. Je informeert klanten, agenten en reisleiding over aankomsten, vertrekken, last minutes, wijzigingen en eventuele bijzonderheden. Je biedt ondersteuning bij het oplossen van vlucht- en schemawijzigingen en/of overboekingen van vluchten, hotels en rondreizen. Daarnaast voer je administratieve werkzaamheden uit die komen kijken bij deze functie.

Jouw werkomgeving

Je krijgt een interessant kijkje in de keuken van een snelgroeiende reisonderneming. Je stageplaats is op het Corendon hoofdkantoor in Lijnden. Hier werk je in een informele sfeer binnen een operationeel team. Op deze afdeling heb je contact met airlines, cruisemaatschappijen, agenten op onze bestemmingen, collega touroperators, maar ook met de verschillende afdelingen binnen de eigen organisatie om alle operationele processen zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Wat krijg je van ons?

  • Een stageplaats in een succesvolle, snelgroeiende en ambitieuze organisatie;
  • Een professionele werkomgeving en de kans om jezelf te ontwikkelen; 
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Een stagevergoeding;
  • Sportevents en party's georganiseerd door de Corendon sport- en feestcommissie.

Wat verwachten we van jou?

  • Je volgt een relevante mbo-opleiding, het liefst gericht op toerisme; 
  • Je bent servicegericht, nauwkeurig en leergierig; 
  • Je kunt je goed in het Nederlands uitdrukken, zowel aan de telefoon als schriftelijk;
  • Je hebt ruime ervaring met en goede kennis van Microsoft Office (Outlook, Word en Excel).

Join the club!

Ben je enthousiast en wil je deze uitdagende stageplaats graag bemachtigen? Klik dan direct op "solliciteren". Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.