Menu

Arbeidsvoorwaarden

Corendon zorgt goed voor zijn gasten én medewerkers. Daar horen de juiste arbeidsvoorwaarden bij en de mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling.  

Corendon International Travel
Bij Corendon International Travel is er sprake van een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 8% vakantietoeslag, 24 vakantiedagen (op fulltime basis), een uitstekende pensioenregeling en 100% doorbetaling van het eerste jaar en 70% van het tweede jaar in geval van ziekte. Een gratis doorlopende reisverzekering voor jou (en je gezin) met werelddekking zit standaard in je pakket, net zoals het keuzemenu waardoor je flexibel met een aantal arbeidsvoorwaarden kan omgaan. Denk hierbij aan het kopen of verkopen van vakantiedagen. 

Corendon International Travel volgt de Collectieve Arbeidsovereenkomst (CAO) voor de reisbranche. 

Corendon Dutch Airlines

Corendon Dutch Airlines volgt de personeelsgids, waarin alle arbeidsvoorwaarden en regelingen staan weergegeven. Ook hier is sprake van een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 8% vakantietoeslag, een uitstekende pensioenregeling en 100% doorbetaling van het eerste jaar en 70% van het tweede jaar in geval van ziekte. Je hebt bij indiensttreding recht op 22 vakantiedagen (op fulltime basis).
Je ontvangt per opgebouwd dienstjaar één extra vakantiedag met een maximum van 25 vakantiedagen per jaar. 

Voor een aantal functies binnen Corendon Dutch Airlines gelden er extra voorwaarden, zoals een onkostenvergoeding en een onregelmatigheidstoeslag. De hoogte hiervan is afhankelijk van de functie die je uitoefent. Ook binnen Corendon Dutch Airlines is er sprake van een gratis doorlopende reisverzekering voor jou (en je gezin) met werelddekking en kun je gebruik maken van het keuzemenu.

Persoonlijke ontwikkeling
Corendon blijft als organisatie groeien, maar vindt het ook belangrijk dat onze medewerkers blijven groeien en ontwikkelen. Gedurende het jaar, waaronder ook tijdens je jaarlijkse functioneringsgesprek, kijken we graag met jou naar de toekomst: wat zijn je wensen en ambities? We denken graag met je mee, ook in de vorm van opleidingsmogelijkheden. We willen dat jij, samen met je collega's, het beste uit jezelf kunt halen binnen Corendon. Daarom bieden we Corendon College aan; een online academie voor alle collega’s van Corendon. In deze online academie staan honderden cursussen waar je gratis gebruik van kunt maken. We bieden je dit aan omdat we graag een bijdrage willen leveren aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Van Excel tot presenteren

Corendon College biedt vele soorten cursussen. Wil je meer leren over praktische zaken zoals Excel, Word, Office 365 of de nieuwste fiscale regels? Corendon College biedt het. Wil je foutloos leren schrijven of leren hoe je succesvol met je team kunt brainstormen, communiceren of samenwerken? Je vindt tools hiervoor op het platform. Van timemanagement tot vitaal werken en van presenteren tot slecht-nieuwsgesprekken voeren; Corendon College biedt online handvaten zodat je je deze skills eigen kunt maken. Altijd al Spaans willen leren? Pak je kans!

Van e-learnings tot Essentials
Het enorme aanbod is onderverdeeld in verschillende leervormen. Je kunt kiezen uit:

  • E-learnings - waarbij je individueel leert
  • We-learnings - waarbij je samen leert
  • Webinars - waarbij online les wordt gegeven
  • Essentials - micro-cursussen waarbij in enkele minuten de essentie van een onderwerp wordt uitgelegd of waar bekende personen hun kernvisie uiteenzetten
  • Scans - waarbij je zelf kunt testen hoe je op bepaalde gebieden scoort, zoals op het gebied van timemanagement of communicatie

Leerlijnen
Daarnaast gebruiken we Corendon College ook zakelijk. Vanuit de organisatie worden er leerlijnen opgesteld met cursussen waarvan we vinden dat iedere collega ze moet hebben gevolgd. Daarnaast wordt ook per functie een leerlijn van cursussen opgesteld. En wanneer een collega op een concreet gebied kennis of vaardigheden mist, kan een leidinggevende met jou afspreken dat je in de komende periode een bepaalde cursus succesvol moet doorlopen. Het platform draagt er aan bij dat we als organisatie leren en gezamenlijk op een hoger niveau komen.