Arbeidsvoorwaarden

Corendon zorgt goed voor zijn gasten én medewerkers. Daar horen de juiste arbeidsvoorwaarden bij en de mogelijkheid tot persoonlijke groei en ontwikkeling.  

Corendon International Travel
Bij Corendon International Travel is er sprake van een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 8% vakantietoeslag, 24 vakantiedagen en 6 ATV-dagen (beide op fulltime basis), een uitstekende pensioenregeling en 100% doorbetaling van het eerste jaar en 70% van het tweede jaar in geval van ziekte. Een gratis doorlopende reisverzekering voor jou (en je gezin) met werelddekking zit standaard in je pakket, net zoals het keuzemenu waardoor je flexibel met een aantal arbeidsvoorwaarden kan omgaan. Denk hierbij aan het kopen of verkopen van vakantiedagen. 

Corendon International Travel volgt de Collectieve Arbeidsovereenkomst (CAO) voor de reisbranche. 

Corendon Dutch Airlines

Corendon Dutch Airlines volgt de personeelsgids, waarin alle arbeidsvoorwaarden en regelingen staan weergegeven. Ook hier is sprake van een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, 8% vakantietoeslag, een uitstekende pensioenregeling en 100% doorbetaling van het eerste jaar en 70% van het tweede jaar in geval van ziekte. Je hebt bij indiensttreding recht op 22 vakantiedagen (op fulltime basis).
Je ontvangt per opgebouwd dienstjaar één extra vakantiedag met een maximum van 25 vakantiedagen per jaar. 

Voor een aantal functies binnen Corendon Dutch Airlines gelden er extra voorwaarden, zoals een onkostenvergoeding en een onregelmatigheidstoeslag. De hoogte hiervan is afhankelijk van de functie die je uitoefent. Ook binnen Corendon Dutch Airlines is er sprake van een gratis doorlopende reisverzekering voor jou (en je gezin) met werelddekking en kun je gebruik maken van het keuzemenu.

Persoonlijke ontwikkeling
Corendon blijft als organisatie groeien, maar vindt het ook belangrijk dat onze medewerkers blijven groeien en ontwikkelen. Gedurende het jaar, waaronder ook tijdens je jaarlijkse functioneringsgesprek, kijken we graag met jou naar de toekomst: wat zijn je wensen en ambities? We denken graag met je mee, ook in de vorm van opleidingsmogelijkheden. We willen dat jij, samen met je collega's, het beste uit jezelf kunt halen binnen Corendon.  © 2018 Corendon