Menu


Hotels & Resorts

Corendon Hotels & Resorts exploiteert hotels in binnen- en buitenland.

Corendon Resorts binnenland

In Amsterdam-West staat het Corendon City Hotel Amsterdam, met 263 kamers, een bazaar, restaurant, 1.000 m² Spa & Wellness en voor de luchtvaartfanaten: een 737 suite met heuse ingebouwde cockpit.
In het centrum van Amsterdam vind je The College Hotel Amsterdam; een luxe boutique-hotel met 40 kamers. Het hotel is een leerbedrijf in samenwerking met het ROC Amsterdam. Tijdens een driejarige in-house opleiding voltooien ROC studenten de MBO Hotelschool. In juni 2018 heeft het Corendon Village Hotel Amsterdam haar deuren geopend. In het voormalige Sony Benelux hoofdkantoor zijn in totaal 680 kamers gerealiseerd. Het viersterrenhotel Plaza biedt 203 hotelkamers, diverse restaurants, een Spa & Wellness met zwembad, een bioscoop, elf conferentieruimtes, diverse buitenterrassen en tuinen. Het Apartments gebouw biedt 298 appartementen voor long stay en Urban biedt 175 hotelkamers.

Corendon Resorts buitenland
Corendon exploiteert niet alleen hotels in Nederland, maar heeft ook een eigen trendy resortconcept ontwikkeld: Marble resorts. Het concept staat voor betaalbare luxe. Marble Hotels zijn toegankelijke familiehotels, met een lokaal tintje, in het Middellandse Zeegebied en op Curaçao. De komende jaren wordt de Marble keten verder uitgebreid.
Ook biedt Corendon aan de zonovergoten Turkse stranden vijf eigen hotels met een totale capaciteit van 1.800 kamers.